ACTIVITATS

Una muntanya d’activitats

Vine al Parc Natural del Montseny amb transport públic integrat, bitllet combinat RENFE més Bus Parc, els dissabtes, diumenges i festius de tot l’any (excepte Nadal i Sant Esteve).

AUTOGUIADES

Senderisme o cicloturisme

Vine a descobrir el Baix Montseny i el Montnegre Corredor amb les nostres rutes autoguiades.

Es tracta de rutes senzilles, de poques hores de durada, especials per a passar un matí o una tarda entretinguda, esportiva i saludable. No cal disposar d’un gran fons físic
També pots utilitzar el nostre servei de lloguer de bicicletes. És molt senzill, simplement arribes a l’estació de tren de Santa Maria de Palautordera i allà mateix agafes la teva bici o ebike amb el GPS i la ruta que desitgis precarregada, instal·lada i a punt per comença a pedalar.

A què estàs esperant?

GUIADES

Cicloturisme

Descobreix un munt de rutes per a gaudir amb família, amics o en solitari a la zona del Baix Montseny i Montnegre Corredor.

Us oferim un conjunt d’activitats completes, divertides i diferents. Combinaràs una sortida amb BTT o e-bike i una estada a un allotjament, un dinar o una activitat lúdica a un preu únic.

Descobriràs els racons més emblemàtics de la zona amb la confiança que es tracta de rutes testades personal i professionalment, totalment ciclables i amb la garantia que tindràs a la teva disposició el millor suport perquè mai et sentis sol i només t’hagis de preocupar de gaudir del moment.

A què estàs esperant? Escull la teva opció, t’estem esperant!